2661099777-6973395151 Γουβιά, Κέρκυρα rentacarzotos@gmail.com
 
Zotos Rent A Car Kerkira
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Κέρκυρα 

Όροι ενοικίασης αυτοκινήτου

Ενοικίαση Αυτοκινήτων Zotos | Κέρκυρα
Το μικρότερο διάστημα ενοικίασης ενός αυτοκινήτου είναι 24 ώρες.Ο οδηγός του αυτοκινήου πρέπει να είναι ηλικίας 23 ετών και άνω. Σε αντίθετη περίπτωση, εάν είναι μικρότερος οφείλει να πληρώσει το αντίτιμο των 20€ ημερησίως και μπορεί να παρει αμάξι μόνο από το Group A και Group B. Παράλληλα, ένας οδηγός δεν έχει περιορισμό ως προς τον αριθμό των χιλιομέτρων που μπορεί να διανύσει (UNLIMITED KM).Ο πελάτης μπορεί να διαλέξει όποια από τις παρακάτω ασφάλειες επιθυμεί:

- CDW όπου εάν επέλθει κάποια ζημιά στο αυτοκίνητο, και μόνο τότε χρεώνεται από 300€ και άνω ανάλογα το Group στο οποίο βρίσκεται το αυτοκίνητο.

- FDW όπου ο πελάτης προπληρώνει  5 -10€ ημερησίως ανάλογα τη κατηγρία του αυτοκινήτου.

- SFDW όπου ο πελάτης προπληρώνει 7€ ημερησίως και  καλυπτονται λάστιχα, καθρέφτες και το κάτω μέρος του αμαξιού. 

- TP (Ασφάλεια Κλοπής) είναι δωρεάν.

- Τέλος, οι taxes (φόροι) είναι δωρεάν.

Παρέχεται δωρεάν μεταφορά προς το αεροδρόμιο ή το λιμάνι στις ώρες 08:00 - 00:00. Εάν κάποιος χρειάζεται μεταφορά εκτός αυτών των ωρων υπάρχει επιπλεόν χρέωση 20€.Παρέχεται παιδικό - εφηβικό καθισματάκι με χρέωση 3,5€ ημερησίως.Για τον επιπλέον οδηγό υπάρχει επίσης χρέωση 4€ ημερησίως.Όσον αφορά τη βενζίνη, χρησιμοποιούμε Unleaded 95 και ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το αμάξι στην κατάσταση στην οποία το παρέλαβε.Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες με την επιπλέον επιβάρυνση.