2661099777-6973395151 Γουβιά, Κέρκυρα rentacarzotos@gmail.com
hero image
 
 
 
ZOTOS RENT A CAR
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Κέρκυρα 
 
Το γραφείο μας Zotos Rent a Car, το οποίο εδρεύει στα Γουβιά της Κέρκυρας, αποτελεί μια νεοσύστατη και πολλά υποσχόμενη επιχείρηση που έχει ως αντικείμενο την ενοικίαση αυτοκινήτων. Δημιουργήθηκε με όραμα την σωστή και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και λειτουργεί 6 μήνες το χρόνο, από ΜάΪο έως Οκτώβριο, προσφέροντας σε όλους τους πελάτες της αυτοκίνητα για όσο διάστημα επιθυμούν σε οικονομικές τιμές.  

Ο στόλος μας απαρτίζεται από ολοκαίνουρια αυτοκίνητα ιδανικά να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Έχουμε μια μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων για ενοικίαση στην Κέρκυρα. Εδώ και 10 χρόνια, από την πρώτη μέρα της ιδρυσής μας μέχρι σήμερα, στόχος μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικά πακέτα υπηρεσιών.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Η πολυετής εμπειρία στο χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτου μας κάνει να εγγυώμαστε πως θα βρούμε για εσάς το αυτοκίνητο που σας ταιριάζει. Μαζί με το αυτοκίνητο που θα ενοικιάσετε, προσφέρουμε ένα πακέτο παροχής υπηρεσιών που θα καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Το γραφείο μας λειτουργεί από τις 09:00 έως τις 22:00 το βράδυ έχοντας την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε και όλο το 24ωρο αν παραστεί ανάγκη αρκεί να μας το ζητήσετε.
 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

για να κάνετε κράτηση του οχήματος της επιλογής σας ή για νια να σας βοηθήσουμε με τυχόν ερωτήματά σας